ATB Verlichting

Geschikt voor

Lumen

Accu capaciteit

USB oplaadbaar

Brandduur vol vermogen

ATB Verlichting

In onze webshop vind je een ruim aanbod van ATB verlichting, zodat er voor iedere persoon en gelegenheid wel een geschikte ATB lamp te vinden is. Wat deze lampen met elkaar gemeen hebben, is dat zij door ons zijn geselecteerd op hun goede kwaliteit en functies.

ATB Verlichting 1200 lumen tot 6400 lumen

ATB verlichting is verkrijgbaar in verschillende groottes en met verschillende lichtsterktes, van 1200 tot wel 6400 lumen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kun je kiezen voor ATB verlichting met een super krachtige lichtbundel waarmee je meters voor je uit kunt verlichten.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een breedstraler waarmee je niet alleen recht voor je een goed zicht creëert, maar ook op de plaatsen waar je langs fietst. Wel zo handig om in het donker een goede inschatting van de bochten te kunnen maken bijvoorbeeld. Wanneer je gebruik maakt van ATB verlichting waarop meerdere standen van verlichting aanwezig zijn, kun je je wat betreft verlichting nog gemakkelijker aanpassen aan wisselende omstandigheden.

Door de keuze ben je in staat voor elke situatie de juiste belichting te kiezen. Je maakt bijvoorbeeld de keuze tussen een verstraler, breedstraler en het al dan niet gebruik maken van een knipperfunctie op een ATB verlichting. Op die manier maak je je fietstocht nog aangenamer met het gebruik van ATB verlichting.

ATB Verlichting accessoires

Met de bijgeleverde rubberen ringen is ATB verlichting makkelijk aan het stuur van je fiets te bevestigen. Je fietslamp zit vervolgens goed vast en zorgt voor een stabiele verlichting van hetgeen zich voor je fiets bevindt.

Een andere mogelijkheid is om de ATB verlichting te monteren op je fietshelm waardoor je zorgt voor een goede verlichting van de richting waarin je kijkt. Of monteer je lamp met een Go houder stuurpen of  Go stuurhouder op het stuur.

ATB Verlichting compleet

De ATB verlichting wordt geleverd met een bijpassende accu en oplader. De gehele fietslamp is zo compact dat je deze gemakkelijk met je meeneemt.  Hoe langer je fietstochten zijn, hoe meer je capaciteit van je accu je nodig hebt. Daarom bestaat de mogelijkheid om een andere accu aan te sluiten op je ATB verlichting, zodat deze nog langer mee gaat bij lange fietstochten. Ideaal ook voor een nachtrit.
ATB Verlichting
Lees meer

* De waardering van www.led247.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8,5/10 gebaseerd op 96 reviews.

Powered by Lightspeed