Innovatieve MTB Fietshelm met verlichting

  • Geplaatst op
  • Door LED247
  • 0

Op zoek naar een nieuwe, veilige mtb fietshelm? Deze unieke, innovatieve MTB fietshelm zorgt voor een goede bescherming van je hoofd en zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent. De MTB fietshelm Genie van Magicshine is namelijk al voorzien van led verlichting.

Ook bij LED247 staat de techniek niet stil. Je vond in ons assortiment al diverse krachtige MTB led fietslampen die je, voor de donkere dagen, eenvoudig op je fiets kan monteren. Voor het komende night bike seizoen introduceren wij de innovatieve MTB fietshelm van Magicshine voor mountainbike, racefiets of stadfiets.
 

Ingebouwde led verlichting

Deze Magicshine Genie fietshelm heeft krachtige led verlichting die in de helm geïntegreerd is. De led lampen vormen een voorlicht, achterlicht, remlicht en knipperlichten. Superpraktisch, omdat je nu geen aparte led fietslamp meer op je helm hoeft te monteren.

MTB Fietshelm Magicshine met led verlichting 

Unieke MTB fietshelm ontwikkeld voor night bikers

Magicshine heeft deze unieke Genie mtb fietshelm ontwikkeld, juist omdat veel night bikers een extra fietslamp monteren op hun helm. Dat zorgt ervoor dat je helm instabieler en zwaarder wordt. Door extra licht op je helm te monteren, kijk je makkelijker door de bocht op een donker trail. Deze mtb fietshelm is een dus een uitkomst voor een rit in het donker.
 

Achterlicht met geïntegreerd remlicht

Het achterlicht heeft verschillende knipper standen, zodat je altijd goed zichtbaar bent. Tegelijk is dit achterlicht ook een LED remlicht. Een sensor meet je snelheid en zodra je remt blijft het achterlicht continu rood oplichten. Duidelijk zichtbaar voor andere weggebruikers.
 

USB oplaadbaar en een losse afstandsbediening

De losse afstandsbediening kun je op je helm of op je stuur monteren. Gemonteerd op je stuur kun je gewoon je beide handen aan het stuur houden, ook als je de richtingaanwijzers op de MTB fietshelm van Magicshine Genie gebruikt.

Afstandsbediening MTB Helm

De led verlichting kun je via de fietshelm opladen met een USB kabel. De volle accu geeft je minimaal 3 uur en maximaal 9 uur licht.
 

Dus ben je op zoek naar een innovatief en superhandig product om extra zicht en licht te hebben op een donker trail, dan is deze MTB Fietshelm Genie van Magicshine bij uitstek geschikt voor jou!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

* De waardering van www.led247.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8,5/10 gebaseerd op 96 reviews.

Powered by Lightspeed