Led 24/7 het voor tweede jaar op rij sponsor van Bike Festival Assen

  • Geplaatst op
  • Door Led247
  • 0

Bike Festival Assen is een groots en uniek evenement, wat in de mountainbike wereld bekend staat als één van de leukste en gezelligste mountainbike evenementen van Nederland. Het gehele evenement staat in het teken fun, sportiviteit, maar bovenal gezelligheid voor iedereen.

Bike Festival AssenEr zijn verschillende wedstrijden, en daarnaast is er voor bezoekers en deelnemers genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende demo’s en kunnen de kinderen meedoen aan een MTB Clinic. Ook is er een groot promodorp ingericht waar LED 24/7 aanwezig zal zijn met hun grote assortiment MTB LED lampen

Een van de onderdelen van die dag is een 24 uurs race, een lange marathon, waaraan iedereen kan deelnemen, zowel de sportieve, als de recreatieve rijder. 

Om deel te nemen moet je zorgen dat je materiaal goed in orde is, en aangezien een groot deel van deze race in het donker plaats zal vinden is goede LED verlichting geen overbodige luxe. LED 24/7 heeft op hun website www.led247.nl een groot en divers assortiment aan MTB LED lampen en accu’s staan van goede kwaliteit.

Als sponsor van dit schitterende evenement biedt LED 24/7 een korting aan van 15% op het complete assortiment voor alle deelnemers aan het Bike Festival. De kortingscode die je hiervoor nodig hebt zal snel op de webpagina van het Bike Festival Assen te vinden zijn. www.bikefestivalassen.nl

Led 24/7 voor al je MTB LED lampen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

* De waardering van www.led247.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8,5/10 gebaseerd op 96 reviews.

Powered by Lightspeed