MTB LED verlichting ook bij jou in de fietswinkel

  • Geplaatst op
  • Door LED 24/7
  • 0

LED247 biedt de perfecte oplossing voor jouw klanten en bij jou in de winkel. Profiteer van goede en kwalitatieve verlichting met de verlichting van LED 247. Lees meer

Goede en kwalitatieve verlichting met LED 247

Steeds vaker wordt er in MTB land een Nightbike georganiseerd. Waar je tot 10 jaar geleden volledig voor gek werd verklaard wanneer je in het donkere bos ging mountainbiken, wordt het nu juist gezien als een extra dimensie om lekker door de donkere bossen te fietsen. 

Een heel belangrijk aspect om dit veilig te doen, is het gebruiken van de juiste verlichting zowel op het stuur als op de helm. Wij van LED247 hebben hier een perfecte oplossing voor, zodat jouw klanten ook bij jou in de winkel echt kunnen profiteren van goede en kwalitatieve verlichting om lekker in het donker door het bos te kunnen gaan fietsen.

LED 247 Voordelen

Wij bieden dan ook krachtige power MTB led lampen aan welke wij onder ons eigen merk LED247 en NITEFIGHTER verkopen. Daarnaast geniet je bij LED247 ook van de volgende voordelen: 

- Leuke marges
- Goede prijs / kwaliteit (waterichte accu's)
- 1 jaar garantie
- Goede service
- Promotie materiaal voor bij jou in de winkel 
- Jarenlange expertise

Mocht je interesse in onze producten hebben, dan sturen wij je graag onze dealer prijslijst toe (klantenservice@led247.nl).

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

* De waardering van www.led247.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8,5/10 gebaseerd op 96 reviews.

Powered by Lightspeed