Perfecte verlichting voor 24-uur MTB tochten

  • Geplaatst op
  • Door LED247
  • 0

Fiets jij ook geregeld mee met een night bike MTB toertocht? Dan heb je zeker goede MTB LED verlichting nodig. Keuze uit MTB LED lampen die USB oplaadbaar zijn of kies voor een zeer sterke MTB fietslamp.

Binnenkort zijn er in de omgeving weer een aantal leuke mountainbike tochten. Denk aan de lichtjestocht in Esbeek en het MTB event in Hooglede Gits. Een groot aantal tochten vindt plaats in het donker. LED247 heeft daarvoor de perfecte verlichting.


Combinatie MTB fietslamp op je stuur en op je helm

Voor een maximale verlichting adviseren we je om een hoofdlamp te combineren met een stuurlamp. Een verstraler op je hoofd verlicht het parcours in de richting waar jij naartoe kijkt. Een lamp met brede lichtbundel op je stuur zorgt voor een goede verlichting van de weg en eventuele obstakels recht voor je.

Achterlicht USB 100 lumenFietslampen die beschikken over een externe accu zijn het meest ideaal om als hoofdlamp te gebruiken. Je kunt de externe accu opbergen in de achterzak van je shirt of in een rugzak.

Als achterlamp volstaan over het algemeen onze LED achterlampjes, eventueel USB oplaadbaar. 


MTB Fietshelm Magicshine

Nieuw is onze fietshelm met ingebouwde verlichting. Aan de achterkant zit een rood (knipper)licht met ingebouwde accelerometer. Deze zorgt ervoor dat je remlicht oplicht op de momenten dat je vertraagt. Aan de voorkant van de helm zit een hoofdlamp die je in hoogte kunt verstellen. Aan de zijkanten bevinden zich duidelijke richtingaanwijzers. Het achterlicht activeer je met een knop achter op de helm. De hoofdlamp en de richtingaanwijzers bedien je met een knoppenunit die je op je stuur monteert. 


Accu of powerbank voor je MTB Fietslamp

Neem steeds voldoende batterijen mee of kies voor een accu die groot genoeg is. Zorg ervoor dat je na een MTB tocht nog voldoende verlichting hebt om veilig naar huis te rijden. Uiteraard kun je steeds wat energie besparen door de lamp op spaarstand te zetten bij verlichte stukken.

Houd er rekening mee dat het opladen van een externe accu soms wel 5 uur duurt. Zorg er dus voor dat je accu tijdig is opgeladen!

MTB Fietslamp 1000 lumen

USB oplaadbare fietsverlichting

Nieuw is de USB oplaadbare verlichting. Deze fietsverlichting is helemaal niet meer afhankelijk van een batterij of accu. Voor je aan je MTB tocht begint, laadt je deze lamp op met een USB aansluiting. Voor de zekerheid kun je altijd een powerbank met USB aansluiting meenemen. Deze zijn een stuk lichter dan een externe accu. 


LED247 sponsort verschillende fietstochten met unieke kortingsacties. Houd de websites van de verschillende evenementen goed in de gaten om daarvan te profiteren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

* De waardering van www.led247.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8,5/10 gebaseerd op 96 reviews.

Powered by Lightspeed