MTB Accessoires

Geschikt voor

Accu capaciteit

USB oplaadbaar

LED247 MTB Accessoires

Wanneer je in het bezit bent van een goede en fijne fietslamp dan vind je bij LED247 MTB Accessoires de juiste producten om je lamp te bevestigen. Met de juiste MTB Accessoires bevestig je een fietslamp of camera eenvoudig en stevig op het stuur van je fiets of de fietshelm. Daarnaast vind je ook andere MTB accessoires die onmisbaar zijn voor het gebruik van je fietslamp. 

Juiste ringen set tussen MTB Accessoires

Bij de meeste fietslampen worden rubberen ringen meegeleverd die je kunt gebruiken voor de bevestiging van je mtb led fietslamp op je stuur of fietshelm. Deze rubberen ringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en je vindt deze tussen de MTB Accessoires. Doordat je de rubberen ringen kunt oprekken, is het mogelijk om vrijwel elke fietslamp op het stuur van je fiets of je fietshelm te monteren.  Zit de juiste maat niet bij de fietslamp die je hebt of ben je deze verloren? Je vindt een handige en complete ringen set tussen onze MTB Accessoires. 

MTB Accessoires met accu’s van 4400mAH t/m 8800 mAh

Bij een fietslamp wordt standaard een accu meegeleverd die je kunt opladen en die je vervolgens aansluit op je mtb led fietslamp. Ben je op zoek naar een andere, bijvoorbeeld grotere accu, kijk dan verder tussen onze LED247 MTB Accessoires. Je vindt er waterdichte accu’s van 4400 mAh en 8800mAh. Let wel op de specificaties voor welke lamp de accu geschikt is. 

Met MTB Accessoires monteren van fietslamp en camera

Een praktisch product dat je vindt tussen de MTB Accessoires is bijvoorbeeld de quick release bevestiging MTB LED Lamp. Je kunt dit accessoire gebruiken om je fietslamp stevig op het stuur van je fiets te monteren. Met behulp van de stelschroef bevestig en verwijder je deze MTB Accessoires eenvoudig en snel. 

Niet alleen voor de montage van je fietslamp aan het stuur van je fiets heeft MTB Accessoires. Wij hebben deze ook voor het monteren van een camera. Met de Led 247 Go Houder Stuurpen en de Go Stuurhouder LED247 heb je een accessoire uit het assortiment van de MTB Accessoires waarmee je zowel een fietslamp als een camera op het stuur van je fiets kunt monteren. 

Vind je MTB Accessoires bij LED247

Uiteraard bieden we bij LED247 meer accessoires om je led fietslamp te bevestigen. Ook alle andere LED247 MTB Accessoires die je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van je fietslamp vind je hier. Denk bijvoorbeeld aan een Accu Lader MTB Led; een van de MTB Accessoires die je nodig hebt om je fietslamp optimaal te laten werken. Met deze MTB LED lader kun je de accu van je MTB LED verlichting opladen, zodat je een volle accu kunt aansluiten op je fietsverlichting. Het ingebouwde LED lampje van deze lader kleurt groen wanneer de accu weer vol is.

MTB Accessoires
Lees meer

* De waardering van www.led247.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8,5/10 gebaseerd op 96 reviews.

Powered by Lightspeed