MTB Hoofdlamp LED

Geschikt voor

Lumen

Accu capaciteit

USB oplaadbaar

Brandduur vol vermogen

MTB Hoofdlamp LED

Verlichting die je gebruikt tijdens het fietsen hoeft niet persé op de fiets gemonteerd te zijn. je kunt daarvoor namelijk ook een MTB Hoofdlamp LED gebruiken.  Zo’n MTB Hoofdlamp LED wordt geleverd met een elastieken hoofdband waaraan je de hoofdlamp led kunt bevestigen.

Wat ook veel fietsers doen is de hoofdlamp led bevestigen aan hun fietshelm. Dit kan eenvoudig door de MTB Hoofdlamp LED met een tiewrap aan de fietshelm vast te maken. Op beide manieren zit de MTB Hoofdlamp LED stevig en stabiel op je hoofd en heb je een goede verlichting. Je zicht is veel directer door de lamp op je helm of hoofd te hebben.

MTB Hoofdlamp LED extra goed zicht

Een groot voordeel van een MTB Hoofdlamp LED die op je hoofd of je fietshelm zit, is dat de verlichting, in tegenstelling tot een lamp die op je fiets bevestigd zit, meebeweegt in de richting waarop je kijkt. In het donker bochten doorkijken alvorens je ze neemt, kan maar moeizaam met een fietslamp welke op je fiets gemonteerd zit. Met een hoofdlamp ben je in staat de verlichte bochten door te kijken zonder dat je daarvoor het stuur in een richting moet draaien waar je nog niet naartoe wilt.

MTB Hoofdlamp LED aantal lumen

Uiteraard zijn er voor wat betreft een MTB Hoofdlamp LED diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen voor kleine of grote lampen, één of meerdere lampen, verstralers of breedstralers en daarnaast zijn er nog verschillen in de kracht van de luchtbundel. De kracht van een lichtbundel hangt samen met het aantal lumen waarover een lamp beschikt. Hoe hoger het aantal lumen, des te groter en krachtiger is de luchtbundel die van de MTB Hoofdlamp LED afkomt.

MTB Hoofdlamp LED accu

Hoelang je gebruik kunt maken van de verlichting van een MTB Hoofdlamp LED is afhankelijk van de accu die daaraan verbonden is. Een hoofdlamp LED is verkrijgbaar in combinatie met verschillende soorten accu’s. Wat deze accu’s zo verschillend maakt, is uiteraard de capaciteit en daarmee de duur van de verlichting. Afhankelijk van de lengte van je fietstochten kies je de accu die het beste bij je past.

Voor meer informatie over welke lamp het beste bij je wensen past, kun je ook altijd contact met LED247 opnemen.

MTB Hoofdlamp LED
Lees meer

* De waardering van www.led247.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8,5/10 gebaseerd op 96 reviews.

Powered by Lightspeed