MTB LED Achterlicht

Lumen

USB oplaadbaar

Brandduur vol vermogen

MTB LED Achterlicht

Als mountainbiker is een goede verlichting niet alleen belangrijk voor jezelf maar zeker ook voor andere weggebruikers. Voor jezelf is het zonder goede verlichting moeilijk te zien waar je fietst. Dit geldt vooral voor die plaatsen waar er in het donker geen sprake is van andere lichtbronnen, denk bijvoorbeeld aan dichte bossen.

Voor andere weggebruikers ben je als fietser zonder goede verlichting in het donker zeer moeilijk te zien en dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren. Voorkom dit dan ook door gebruik te maken van een goede verlichting zoals ATB verlichting en een MTB led achterlicht!

MTB LED Achterlicht zichtbaarheid

Om het wegdek en jezelf goed te verlichten zijn er diverse mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een MTB led achterlicht. Zoals de naam al zegt, is het MTB led achterlicht bedoeld om aan de achterkant van je fiets te bevestigen. Hiermee zorg je er voor dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers en je veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Zeker ook omdat je zelf minder zicht hebt op het verkeer dat van de achteren komt, is het ontzettend belangrijk om jezelf voor dit verkeer goed zichtbaar te maken met een MTB led achterlicht. Zo hebben zij jou wel direct in de gaten.

MTB LED Achterlicht diverse modellen

Een MTB led achterlicht is er in verschillende modellen en kleuren. Er zijn bijvoorbeeld grote modellen MTB led achterlichten verkrijgbaar die je met de meegeleverde benodigdheden eenvoudig maar stevig aan de achterkant van je mountainbike kunt bevestigen. Dit is het zogenaamde laser MTB LED achterlicht die naar beneden schijnt met 2 lasers.

MTB LED Achterlicht klein model

Daarnaast kun je ook kiezen voor kleine modellen om aan de achterkant van je mountainbike te bevestigen. Deze kleinere MTB led achterlicht varianten hebben als groot voordeel dat je ze gemakkelijk met je mee kunt nemen en dus ook voor andere gelegenheden kunt gebruiken. Als je gaat wandelen of paardrijden bijvoorbeeld.

Doordat een MTB led achterlicht verkrijgbaar is in meerdere kleuren kun je een mtb led achterlicht kiezen die het beste bij jouw fiets past. Voorkom onveilige situaties door een goede verlichting. Zeker wanneer de dagen korter worden kun je niet zonder een goed MTB led achterlicht.

MTB LED Achterlicht
Lees meer

* De waardering van www.led247.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8,5/10 gebaseerd op 96 reviews.

Powered by Lightspeed