MTB LED Fietslampen

Geschikt voor

Lumen

Accu capaciteit

USB oplaadbaar

Brandduur vol vermogen

MTB LED

Ben je op zoek naar een goede verlichting die je kunt gebruiken tijdens het fietsen? MTB Led verlichting is dan zeker geschikt voor jou! Deze compacte led verlichting is speciaal ontwikkeld voor mountainbikers en speelt daardoor in op hun vraag en behoeftes.  Een MTB Led lamp is gemakkelijk op het stuur van je fiets of op je hoofd te plaatsen. 

MTB Led stuur of helm

Afhankelijk van je voorkeur maak je meestal gebruik van een van beide manieren. De beide attributen die je voor montage op het stuur of op je helm nodig hebt, worden altijd standaard meegeleverd bij de MTB Led lamp die je bij ons besteld. Mits deze MTB Led lamp natuurlijk geschikt is voor montage op je helm.

MTB Led perfect zicht

De MTB Led lamp zorgt voor een perfect zicht in het donker. Wat een optimaal is, is uiteraard persoonsgebonden. De diverse modellen zijn er op gericht om een antwoord te bieden op deze vraag en behoeftes van diverse mountainbikers. Vandaar dat we een ruime keuze hebben in diverse modellen MTB Led verlichting. 

Er zijn kleine en grote modellen verkrijgbaar, wat zwaarder of juist lichter voor montage op je helm, modellen met een verstraler of breedstraler en modellen met enkele of juist uitgebreide functies. Denk bijvoorbeeld aan de diverse standen waarop je de MTB led lampen kunt laten schijnen. Daarnaast zit er ook nog een aanzienlijk verschil tussen MTB Led lampen met een verschillend aantal lumen, variërend van 600 lumen tot 6400 lumen.

MTB Led goede prijs kwaliteitverhouding

Wat de MTB Led verlichting in onze webshop met elkaar gemeen heeft, is dat alle lampen een goede prijs kwaliteit verhouding hebben en dat zij bijdragen aan de veiligheid van jou en anderen.

Led verlichting heeft als zeer groot voordeel dat zij erg energiezuinig is en daardoor ook langer meegaat. Al onze MTB Led lampen worden geleverd met een accu. Uiteraard zijn er, indien je dit wenst, ook mogelijkheden om je MTB Led lamp te combineren met een grotere accu. Hierdoor gaat je accu nog langer mee en kunnen ook de mountainbikers die echt lange tochten maken, rekenen op MTB Led verlichting die lang genoeg meegaat.

MTB LED Fietslampen
Lees meer

* De waardering van www.led247.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8,5/10 gebaseerd op 96 reviews.

Powered by Lightspeed