Over ons

LED247 MTB Led is onze passie

LED247 bestaat uit gedreven medewerkers die gepassioneerd bezig zijn met de vele vormen van LED verlichting. Inmiddels hebben we niet alleen een divers assortiment voor ATB verlichting en MTB Led, maar ook een brede kennis opgebouwd van de verschillende LED verlichtingsmogelijkheden. 

LED247 ATB Verlichting sluit aan bij jouw wensen

De producten van LED247 sluiten aan bij de wensen en behoeften van onze klanten. LED247 vindt het leuk om de beste en handigste producten voor jou te selecteren. Wij willen dat je kunt vertrouwen op producten van een goede kwaliteit waar je echt tevreden over bent. 

LED247 Gebaseerd op ervaring

LeD247 is zeer geïnteresseerd in de ervaringen van onze gebruikers en wij gaan dan ook op diverse manieren in gesprek met de afnemers van onze LED verlichting. LED 247 sponsort bijvoorbeeld verschillende fietsevenementen, waarbij we vaak ook aanwezig zijn met onze producten en veel ervaringen uitwisselen.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen voor eerlijke adviezen en tips die wellicht ook voor jou erg handig zijn!

LED247 zorgt voor LED verlichting in het donker

Onze webshop LED247.nl is 24 uur op 7 dagen bereikbaar. We vinden het belangrijk dat je na de keuze voor een artikel ook zo snel mogelijk gebruik kunt maken van dit product. Onze MTB Led lampen zijn direct op voorraad en zoniet dan vinden onze medewerkers vaak wel een oplossing voor je. Zodra je besteld hebt, dragen wij er zorg voor dat je bestelling zo spoedig mogelijk verzonden wordt.

Je bent ook van harte welkom in Bladel om onze LED verlichting en MTB led lampen te komen bekijken. Natuurlijk kun je altijd telefonisch of persoonlijk bij ons terecht voor vragen, advies en het delen van ervaringen met betrekking tot je ATB verlichting. LED247 is een kleine organisatie met korte communicatielijnen waarin we uw vraag snel kunnen beantwoorden en we zorg dragen voor een snelle en goede service. 

* De waardering van www.led247.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8,5/10 gebaseerd op 96 reviews.

Powered by Lightspeed